XStamp_Chor_Logo

                                                            PhotoFunia-6ed639

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

logo_smalll

 

kalaneaSmall2

Μιλήστε μαζί μας με Skype

My status

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας

xort

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Print PDF

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Read more...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/11/2020

Print PDF

 

1. ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΜΗΜΑΤΑ Α1,Α2,Β3 ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!

2.ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ κας ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΟ

3.ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ!

Read more...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Print PDF

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για θέματα που αφορούν την ζωή στο Σχολείο μας.

1.Η φοίτηση είναι υποχρεωτική. Όλοι οι μαθητές οφείλουν να προσέρχονται στις 8.15 στο Σχολείο. Κάθε απουσία από το Σχολείο, που γίνεται εν αγνοία των γονέων (κοπάνα), υπόκειται σε πειθαρχικό έλεγχο. Το Σχολείο σας ενημερώνει έγκαιρα και ζητά και την δική σας συνεργασία για την αποφυγή τέτοιων φαινομένων.

2. Οι ωριαίες αποβολές (3 από τον ίδιο καθηγητή ή 5 από διαφορετικούς καθηγητές) επιφέρουν ημερήσια αποβολή.

3.Απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα στο Σχολείο. (για λόγους εξυπηρέτησης ειδικών αναγκών μπορεί το παιδί να έχει το κινητό απενεργοποιημένο και στην τσάντα του. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπόκειται σε πειθαρχικό έλεγχο/ημερήσια απόβολή).

4.Το Σχολείο λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της Πανδημίας. (Σχολαστική ημερήσια καθαριότητα των χώρων, απολυμάνσεις, αντισηπτικά κλπ). Θα θέλαμε όμως, αν το παιδί σας έχει το παραμικρό σύμπτωμα ή έχει έρθει σε επαφή με άτομο ύποπτο για Covid 19, να μη το στέλνετε στο Σχολείο και να μας ενημερώνετε αμέσως. Επίσης φροντίστε να έχει και μια δεύτερη καθαρή μάσκα μέσα στην τσάντα του.

5.Καθε μήνα θα ενημερώνεστε από το Σχολείο με e mail για τις απουσίες του παιδιού σας. Σας υπενθυμίζω ότι δεν υπάρχουν δικαιολογημένες απουσίες και το όριό τους είναι 114 για όλο το σχολικό έτος. Οι απουσίες που οφείλονται σε covid 19 δεν προσμετρούνται.

6.Όταν συμπληρωθούν τα κενά του Σχολείου σε εκπαιδευτικό προσωπικό, θα σας πληροφορήσουμε για τις ημέρες και ώρες κατά τις οποίες ενημερώνεστε από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας. Μέχρι τότε η ενημέρωση θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ( ΟΧΙ με φυσική παρουσία).

7. Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Σχολείου μας: www.3gym-chort.gr . (Στην ιστοσελίδα του Σχολείου είναι αναρτημένος και ο κανονισμός λειτουργίας του Σχολείου).Για οποιαδήποτε πρόβλημα ή απορία σας επικοινωνήστε στο e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ WEBEX

Print PDF

 

 

Αγαπητοί γονείς,

Προσοχή!!!!! διαβάστε παρακάτω όλη την ανακοίνωση

Από τη Δευτέρα 9/11/2020 τα μαθήματα θα γίνονται μέσω webex. Η είσοδος στο webex είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν χρεώνεστε,

ούτε καταναλώνετε από τα δεδομένα του κινητού σας!!!!

Το ωράριο θα είναι το εξής:

 

 

Read more...

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Print PDF

ΑΞΙΌΤΙΜΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ,

μετά από επικοινωνία του Σχολείου μας με τα πρακτορεία ταξιδίων αναφορικά με τις ακυρωθείσες εκδρομές σας αναφέρουμε τα εξής:

1.από τα πρακτορεία θα δοθούν  (για την Γ τάξη ήδη δόθηκαν) voucher αντίστοιχης αξίας με το ποσό της  προκαταβολής (20 ευρώ)τα οποία αν δεν χρησιμοποιηθούν

για αγορά τουριστικών προϊόντων από τα συγκεκριμένα πρακτορεία, τότε σύμφωνα με τον νόμο μετά από 18 μήνες, θα επιστραφούν τα χρήματά σας

2.Σας παραθέτουμε και την σχετική πράξη Νομοθετικού περιεχομένου.

Read more...