XStamp_Chor_Logo

                                                            PhotoFunia-6ed639

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

logo_smalll

 

kalaneaSmall2

Μιλήστε μαζί μας με Skype

My status

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας

xort

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Print PDF

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για θέματα που αφορούν την ζωή στο Σχολείο μας.

1.Η φοίτηση είναι υποχρεωτική. Όλοι οι μαθητές οφείλουν να προσέρχονται στις 8.15 στο Σχολείο. Κάθε απουσία από το Σχολείο, που γίνεται εν αγνοία των γονέων (κοπάνα), υπόκειται σε πειθαρχικό έλεγχο. Το Σχολείο σας ενημερώνει έγκαιρα και ζητά και την δική σας συνεργασία για την αποφυγή τέτοιων φαινομένων.

2. Οι ωριαίες αποβολές (3 από τον ίδιο καθηγητή ή 5 από διαφορετικούς καθηγητές) επιφέρουν ημερήσια αποβολή.

3.Απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα στο Σχολείο. (για λόγους εξυπηρέτησης ειδικών αναγκών μπορεί το παιδί να έχει το κινητό απενεργοποιημένο και στην τσάντα του. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπόκειται σε πειθαρχικό έλεγχο/ημερήσια απόβολή).

4.Το Σχολείο λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της Πανδημίας. (Σχολαστική ημερήσια καθαριότητα των χώρων, απολυμάνσεις, αντισηπτικά κλπ). Θα θέλαμε όμως, αν το παιδί σας έχει το παραμικρό σύμπτωμα ή έχει έρθει σε επαφή με άτομο ύποπτο για Covid 19, να μη το στέλνετε στο Σχολείο και να μας ενημερώνετε αμέσως. Επίσης φροντίστε να έχει και μια δεύτερη καθαρή μάσκα μέσα στην τσάντα του.

5.Καθε μήνα θα ενημερώνεστε από το Σχολείο με e mail για τις απουσίες του παιδιού σας. Σας υπενθυμίζω ότι δεν υπάρχουν δικαιολογημένες απουσίες και το όριό τους είναι 114 για όλο το σχολικό έτος. Οι απουσίες που οφείλονται σε covid 19 δεν προσμετρούνται.

6.Όταν συμπληρωθούν τα κενά του Σχολείου σε εκπαιδευτικό προσωπικό, θα σας πληροφορήσουμε για τις ημέρες και ώρες κατά τις οποίες ενημερώνεστε από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας. Μέχρι τότε η ενημέρωση θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ( ΟΧΙ με φυσική παρουσία).

7. Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Σχολείου μας: www.3gym-chort.gr . (Στην ιστοσελίδα του Σχολείου είναι αναρτημένος και ο κανονισμός λειτουργίας του Σχολείου).Για οποιαδήποτε πρόβλημα ή απορία σας επικοινωνήστε στο e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Print PDF

ΑΞΙΌΤΙΜΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ,

μετά από επικοινωνία του Σχολείου μας με τα πρακτορεία ταξιδίων αναφορικά με τις ακυρωθείσες εκδρομές σας αναφέρουμε τα εξής:

1.από τα πρακτορεία θα δοθούν  (για την Γ τάξη ήδη δόθηκαν) voucher αντίστοιχης αξίας με το ποσό της  προκαταβολής (20 ευρώ)τα οποία αν δεν χρησιμοποιηθούν

για αγορά τουριστικών προϊόντων από τα συγκεκριμένα πρακτορεία, τότε σύμφωνα με τον νόμο μετά από 18 μήνες, θα επιστραφούν τα χρήματά σας

2.Σας παραθέτουμε και την σχετική πράξη Νομοθετικού περιεχομένου.

Read more...

Ευχαριστίες!

Print PDF

Το Σχολείο μας ευχαριστεί θερμά

1. Το ΚΔΑΠ Κισσός για τη δωρεά 300 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Σχολείου μας.

2. Τις μαθήτριες της Β τάξης: Παπαδοπούλου Μαρίτα, Πυλαρινού Θέτιδα και Συντούδη Άννα!

Τα κορίτσια επιδιόρθωσαν και έπλυναν τις κουρτίνες της τάξης τους!

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική πράξη τους, η οποία δείχνει ήθος και αγάπη για το Σχολείο!

Αντιμετωπίζοντας την κρίση της πανδημίας. Προτάσεις στους γονείς

Print PDF

Το τελευταίο διάστημα ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία πρέπει όλοι μας να προσαρμοστούμε.

Read more...

Η ομάδα ρομποτικής στη Γερμανία

Print PDF

 

Η ομάδα ρομποτικής στη Γερμανία

Στο διάστημα μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου 10 μαθητές της ομάδας ρομποτικής του Χορτιάτη (XProgteam) επισκέφτηκαν το Dusseldorf στη Γερμανία, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Τον Ιούνιο 2019 είχε προηγηθεί η επίσκεψη των 10 μαθητών (παιδιά μελών της ελληνογερμανικής εταιρείας Dusseldorf) στον Χορτιάτη και στη Θεσσαλονίκη.

 

Read more...