XStamp_Chor_Logo

                                                            PhotoFunia-6ed639

logo_smalll

 

Μιλήστε μαζί μας με Skype

My status

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 2012-13

Print PDF

 

Αγαπητοί γονείς ,

Επιθυμώντας τη συνεχή βελτίωση της επικοινωνίας σας με το σχολείο μας θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι υπάρχει στο ωρολόγιο πρόγραμμα λειτουργίας του σχολείου μας καθημερινά ένα διάλειμμα 15 λεπτών  από 10.45 έως 11.00. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος οι περισσότεροι καθηγητές θα βρίσκονται στο σχολείο. Ειδικά όμως ΚΑΘΕ  ΤΕΤΑΡΤΗ θα παρευρίσκονται όλοι οι  καθηγητές  στο σχολείο από τις 10.00πμ έως 11.40πμ, ώστε να έχετε μια σφαιρική ενημέρωση για την επίδοση των παιδιών σας. Την ημέρα αυτή καλό θα ήταν να κάνετε και τη χρήση της γονικής σας αδείας.

Επιπλέον οι ώρες που δέχεται ατομικά ο κάθε καθηγητής τους γονείς για λεπτομερέστερη ενημέρωση είναι οι παρακάτω:

 

 

ΩΡΕΣ/ΗΜΕΡ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1

08.15-09.00

 

 

 

 

 

 

2

09.05-09.50

Ζυγούρης

Σαλταμάρα

Δίντσιος

 

Κελλαρτζή

Κοεμτζοπούλου

Πλακίδου

3

10.00-10.45

Τοκαλατσίδης

Λιόλιου

Κοφίνα

Μανιάτη

Κουφατζή

 

Μανιάτη

Κοφίνα

Χαρμπής

Πλακίδου

Γιαννοπούλου

Μανιάτη

Κοεμτζοπούλου

Τοκαλατσίδης

Περτετσή

Κοφίνα

Τζανίδης

 

4

11.00-11.40

Κολυφού

Βερυκούκη

Στεφανίδου

Σουρμενίδου

Ζυγούρης

Λιόλιου

Κελλαρτζή

Φασλά Π

Ζυγούρης

Σαββίδου Γ.

Βερυκούκη

Σουρμενίδου

Κιοσκλίδου

Λιόλιου

Σαββίδου Γ.

Τσακαλίδης

Χαρμπής

Βερυκούκη

Σαγκιώνη

 

Τσακαλίδης

Κολυφού

Σαγκιώνη

Σαββίδου Κ.

 

5

11.50-12.30

Γιαννοπούλου

Τσακαλίδης

 

 

Κιοσκλίδου

 

Σαγκιώνη

Σαββίδου Κ.

Φασλά Π.

Στεφανίδου

Κοεμτζοπούλου

Κουφατζή

Γιαννοπούλου

 

Σαββίδου Γ.

Κιοσκλίδου

Κουφατζή

Χαρμπής

Κελλαρτζή

6

12.35-13.15

 

 

Κολυφού

 

Πλακίδου

Λιόλιου

 

Υπεύθυνοι τμημάτων

Α1 ΚΟΛΥΦΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ        Β1 ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.        Γ1.  ΚΟΥΦΑΤΖΗ ΚΥΡ. 

Α2 ΚΟΦΙΝΑ ΧΡΥΣΑ                      Β2  ΧΑΡΜΠΗΣ ΔΗΜ.                     Γ2. ΛΙΟΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 

Α3 ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ            Β3 ΜΑΝΙΑΤΗ ΝΙΚΗ                        Γ3 ΣΑΓΚΙΩΝΗ ΕΡΜ. 

Όσοι γονείς επιθυμούν να ενημερωθούν για θέματα φοίτησης εκτός των παραπάνω ημερών και ωρών, καλό θα είναι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Διεύθυνση του Σχολείου για δική τους διευκόλυνση. Τηλέφωνο σχολείου 2310 348039

Μπορείτε να απευθύνετε τις παρατηρήσεις σας ή τα σχόλιά σας  στο email του σχολείου This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it και θα έχετε άμεση απάντηση στα θέματά σας. Επίσης να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του σχολείου: www.3gym-chort.gr για άμεση ενημέρωση σε περίπτωση χιονόπτωσης, αλλαγής προγράμματος κλπ. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα on line συνομιλίας με τους καθηγητές του σχολείου μέσω του skype.

 

(Παρακαλούμε τους γονείς που δεν έχουν δώσει ακόμη το email τους να το στείλουν ΑΜΕΣΑ στο Σχολείο). 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ

Π.Δ. 104/1979            Άρθρο 25(όπως αντικ/κε με το Αρ.3 του Π.Δ. 485/83)

Παρ.1. Για την τακτική παρακολούθηση της φοίτησης του μαθητή ευθύνεται εξ ολοκλήρου ο κηδεμόνας του.

Παρ. 2 Ο κηδεμόνας κάθε μαθητή οφείλει να προσέρχεται το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου, για να ενημερώνεται υπεύθυνα για τη φοίτηση του μαθητή λαμβάνοντας ενυπόγραφο σημείωμα του υπεύθυνου καθηγητή.

Παρ. 3 Ο κηδεμόνας κάθε μαθητή που απουσίασε για λόγους υγείας από το σχολείο περισσότερο από δύο ημέρες, είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει ο ίδιος, το αργότερο μέχρι και τη δέκατη μέρα από την επιστροφή του μαθητή στο σχολείο, βεβαίωση δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος ή σχολιατρικής υπηρεσίας ή οποιουδήποτε  ιδιώτη γιατρού που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας. Η βεβαίωση αυτή μπορεί να χρησιμεύσει ως δικαιολογητικό για τις αντίστοιχες απουσίες.

Μετά την ανωτέρω προθεσμία κανέναν δικαιολογητικό υποβαλλόμενο εκπρόθεσμα δεν γίνεται δεκτό. Κάθε βεβαίωση υποβάλλεται με αίτηση και καταχωρίζεται στο πρωτόκολλο απαραιτήτως. Για τη δικαιολόγηση απουσιών δύο ημερών, λόγω ασθενείας ή άλλων σοβαρών οικογενειακών λόγων, αρκεί ενυπόγραφο σημείωμα του κηδεμόνα που προσκομίζεται από τον ίδιο αποκλειστικά δέκα μέρες από την επιστροφή του  μαθητή στο σχολείο. Με τον τρόπο αυτό ο κηδεμόνας μπορεί να δικαιολογήσει το πολύ δέκα μέρες αθροιστικά για όλο το έτος.

Παρ. 4. Τα δικαιολογητικά  που υποβάλλονται σύμφωνα με τις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου δε δεσμεύουν το σύλλογο, όταν ο ίδιος γνωρίζει με ικανά και επαρκή στοιχεία τους πραγματικούς λόγους απουσίας του μαθητή.                      Γ2/2930/20-10-1983 ΥΠ.Ε.Π.Θ.

Παρέχουμε τις ακόλουθες διευκρινήσεις:

 1. Απουσίες μεμονωμένες ή συνεχείς μέρους του ημερησίου προγράμματος λειτουργίας του Σχολείου, μπορούν  να δικαιολογηθούν μόνο αν πραγματοποιήθηκαν με την άδεια του Διευθυντή του Σχολείου. Στην περίπτωση αυτή ο Διευθυντής του Σχολείου κάνει σχετική παρατήρηση στο ημερήσιο δελτίο απουσιών της τάξης ή του τμήματος.
 2. Ο κηδεμόνας μπορεί να υποβάλει δικαιολογητικά για απουσίες του μαθητή μίας ή δύο ημερών, μόνο όταν απουσιάζει σε όλη τη διάρκεια του ημερησίου προγράμματος λειτουργίας του σχολείου. Οι μέρες αυτές δεν μπορεί να είναι αθροιστικά για όλο το έτος περισσότερες των δέκα (10).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

 1. ΕΠΑΡΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ:Επαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση του μαθητή όταν έχει:
  1. 1 έως 64 απουσίες ανεξάρτητα από το δικαιολογητικό τους αίτιο
  2. 1 έως 114 απουσίες εάν οι πάνω από τις 64 είναι δικαιολογημένες
  3. 114 έως 164 απουσίες εάν οι πάνω από τις 64 είναι δικαιολογημένες και ο γενικός μέσος όρος των τριών τριμηνιαίων βαθμών είναι πλήρες 15 και η διαγωγή κοσμιοτάτη.

Όταν η φοίτηση χαρακτηρίζεται επαρκής, ο μαθητής μπορεί να λάβει μέρος στις εξετάσεις.

 1. ΕΛΛΙΠΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ:Ελλιπής χαρακτηρίζεται η φοίτηση του μαθητή όταν έχει:
  1. 114 έως 164 απουσίες εάν οι πάνω από τις 64 είναι δικαιολογημένες
  2. 164 έως 214 απουσίες εάν οι πάνω από τις 64 είναι δικαιολογημένες και ο γενικός μέσος όρος των τριών  τριμηνιαίων βαθμών είναι πλήρες 15 και η διαγωγή του κοσμιοτάτη.

Μαθητής Γυμνασίου που η φοίτησή του χαρακτηρίζεται ελλιπής, παραπέμπεται  σε προφορική και γραπτή εξέταση το Σεπτέμβριο στα μαθήματα της Α΄ομάδας και σε γραπτή εξέταση στο Σχέδιο του μαθήματος των Καλλιτεχνικών της Β΄ομάδας.

 1. ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ: Ανεπαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση του μαθητή όταν έχει πάνω από 64 απουσίες και δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις. Μαθητής Γυμνασίου που η φοίτησή τους χαρακτηρίζεται ανεπαρκής, απορρίπτεται και την επόμενη σχολική χρονιά οφείλει να φοιτήσει στην ίδια τάξη.

 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΝΕΙΛΟΥΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ